_Español _Valencià
Notícies ESTEPAR

Circulars del curs
 

 Circular nº1 - 3 de setembre

 
ITACA WEB FAMILIA
 

 

 
Bloggers recientes
MARIBEL GARCIA RICO
Mensajes: 1
Fecha del último mensaje: 18/12/14
MIGUEL ESPEJO GARCIA
Mensajes: 23
Fecha del último mensaje: 11/12/14
EDUARDO SALES GIMENO
Mensajes: 5
Fecha del último mensaje: 10/12/14
MARIA TERESA MARTINEZ NOVO
Mensajes: 1
Fecha del último mensaje: 21/11/14
ELISABEHT LAZARO MUÑOZ
Mensajes: 1
Fecha del último mensaje: 4/11/14
BEATRIZ MUÑOZ PORCAR
Mensajes: 2
Fecha del último mensaje: 31/10/14
ANA MARIA MONROY PEÑA
Mensajes: 1
Fecha del último mensaje: 27/01/12
Google Maps
Contador de visitas
9823
CONSULTA LLENGUA BASE DEL CENTRE
 

Segons la resolució de l'11 de desembre de 2014 aquesta setmana es durà a terme una consulta per part de la Conselleria respecte a la LLENGUA BASE DELS CENTRES D'INFANTIL i PRIMÀRIA.

El cens provisional de pares i mares està publicat als taulers d'anuncis del col·legi així com en aquesta mateixa pàgina web. Per tal de corregir possibles errades hi ha temps fins dimecres 17. Dijous 18 publicació dels cens definitiu. Divendres 19 votació.

La votació es fa de manera telemàtica mitjançant la direcció web:

https://opina.edu.gva.es

Per a votar cal omplir la sol·licitud d'accés a "Web família" que podran recollir en Consergeria del centre. Una vegada omplida s'ha de presentar en secretaria. En aquest punt se'ls facilitarà un usuari i clau per correu electrònic.

Cens del CEIP Estepar

Sol·licitud d'accés a "Web família"

Aquelles famílies que no disposen de mitjans per fer la votació telemàtica, en el rebedor del centre es facilitarà un ordinador amb accés a internet per fer la votació.

 
Xarrada sobre assajament escolar a l'ESTEPAR
 

Jornada d'informació per als alumnes de sisè. Ahir dimecres 17 i hui dijous 18 de desembre la Policia Local de Castelló s'ha traslladat al col·legi per a informar al nostres alumnes d'aquest tema tan sensible i seriós per a la comunitat educativa.

Els mestres d'aquesta escola, preocupats per les relacions de convivència entre els nostres alumnes, ens posàrem en contacte amb el servei de la Policia Local que ja va vindre a aquest centre el curs passat. La xarrada ha estat molt profitosa i els alumnes han pogut resoldre dubtes i conèixer millor el "món" d'Internet, xarxes socials i com solucionar conflictes d'assajament.

 
PROYECTO "QUI SOM?"
 

El CEIP Estepar quiere agradecer a todas las personas que han colaborado tanto aportando cosas como con el montaje en el proyecto "QUI SOM?" lanzado desde el centro. Gracias a vuestra inestimable ayuda, tiempo y dedicación se ha podido llevar a cabo esta actividad planteada con mucha ilusión.

Muchas gracias a todos y todas, sin vosotros no hubiera sido posible.

QUI SOM? LA FAMÍLIA DE L'ESTEPAR SOM TOTS!

 
Col·laboració amb CRUZ ROJA
 

Agraïments per part de Cruz Roja:

Cruz Roja agraís la col·laboració que el CEIP Estepar fera amb la «Fiesta de la Banderita 2014».  

Ens informen que aquest any han aconseguit recaptar 13.849,21€ del quals 142,43€ han sigut fruit de l'esforç de les famílies d'aquesta escola. Això demostra l'esperit solidari de la comunitat escolar en favor dels col·lectius més vulnerables.

Els fons recaptats aniran destinats a projectes que Creu Roja desenvolupa a Castelló dirigits a la infància afectada per la crisi (beques de menjador, berenars, material escolar, productes d'higiene i alimentació infantil).

 
III Edició de l'Escola de Pares i Mares
 

 El pròxim dia 29 de novembre de 2014 a les 11.00 hores en el saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, la Sra. Mar Sánchez Marchori, impartirà la primera sessió de la III Edició de l'Escola de Pares i Mares.

PRIMERA SESSIÓ : “Com comunicar el divorci als fills/es i gestionar les emocions”
PONENT: 
Mar Sánchez Marchori
DATA: 29 de novembre de 2014
HORARI: d'11 a 13:30 (o 14)
INSCRIPCIÓ: Fins al 26 de maig

Mar Sánchez Marchori, diplomada en Estudis Avançats en Pedagogia Terapèutica, postgrau en Educació Sociopolítica, Orientadora familiar, Tècnica en màrqueting; professora externa en diverses universitats. Dona de reconegut prestigi en el món de la psicopedagogia, ensenyarà al pare i a la mare tècniques per a comunicar el divorci als fills i a les filles, habilitats per a gestionar les emocions i els conflictes en el seu transcurs.

Per aquells pares i mares que vullguen assistir poden omplir el model d’inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones:

 http://www.cece.gva.es/relin/val/escuela_padres.htm

 
Agregador de blogs
Nadala de les classes de 3er curs

Nadala de les classes de 3er curs

Ací teniu el fantàstic resultat:

 

Muntatge fotogràfic

 

La present imatge, ajudarà a desenvolupar la reflexió a classe de 6é B. Al llarg del cap de setmana, reflexionaran envers la imatge facilitada, el resultat de la seua obra es penjarà a la web.

Erase una vez los exploradores

A classe de coneixement del medi, he parlat del gran viatge de Magallanes i Elcano.

 

Ací vos deixo uns vídeos de dibuixos animats, que vos ajudaran a fer-vos una idea.

 

L'Expedició de Magalhães-Elcano va ser una expedició marítima comandada per Fernão de Magalhães i, després de la seva mort, per Juan Sebastián Elcano. Fou finançada pel Regne d'Espanya i és coneguda per haver estat la primera circumnavegació reeixida del planeta. L'expedició salpà de Sanlúcar de Barrameda el 20 de setembre de 1519 i tornà el 6 de setembre de 1522.

 

Vicent Marçà 2015

Després de la gran feina que els alumnes de 6é heu realitzat: Preparació, plantejament, redacció, revisió i correcció. És una llàstima que només hi hagi un guanyador, i des del centre tots ho sou, por tot això, vos deixem un recull dels textos presentats. 

 

 
Primers "ponents" del curs

 Primeres PRESENTACIONS!!!

En l'assignatura de Valors Socials i Cívics hem començat amb les presentacions dels primers projectes dels alumnes amb l'ús de l'aplicació lliure IMPRESS (molt similar al Powerpoint de Office) i del dispositiu "presentador de diapositives" que els facilita el control de les imatges així com un punter làser per indicar allò més important de la diapositiva.

Mostrando 5 resultados.
MENJADOR 2014-15
 
December menu

COMUNICACIÓ DIRECTA AMB EL MENJADOR:   964558994

  
ENCARREGADA DE MENJADOR:        Elisabeth Lázaro
 
 HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:  de 13 a 14 h
 
Información del centro


  • Nombre del centro : CEIP ESTEPAR
  • Código : 12005866
CEIP ESTEPAR
Dirección :
Dirección : CL PASCUAL ASENSIO HERNÁNDEZ. 30 null null null
Ciudad : CASTELLÓ DE LA PLANA
Código Postal : 12006
Teléfonos :
Teléfono : 964558990
Teléfono : 964558992
FAX : 964558991
Teléfono : 964558994
Correos :
12005866@edu.gva.es
Página WEB :
http://mestreacasa.gva.es/web/1200586600
http://www.ceipestepar.es/


Más información en : Guía de Centros Docentes