_Español _Valencià
Notícies ESTEPAR

Circulars del curs
 

 Circular nº1 - 3 de setembre

 
ITACA WEB FAMILIA
 

 

 
Bloggers recientes
MIGUEL ESPEJO GARCIA
Mensajes: 25
Fecha del último mensaje: 13/01/15
BEATRIZ MUÑOZ PORCAR
Mensajes: 3
Fecha del último mensaje: 20/12/14
MARIBEL GARCIA RICO
Mensajes: 1
Fecha del último mensaje: 18/12/14
EDUARDO SALES GIMENO
Mensajes: 5
Fecha del último mensaje: 10/12/14
MARIA TERESA MARTINEZ NOVO
Mensajes: 1
Fecha del último mensaje: 21/11/14
ELISABEHT LAZARO MUÑOZ
Mensajes: 1
Fecha del último mensaje: 4/11/14
ANA MARIA MONROY PEÑA
Mensajes: 1
Fecha del último mensaje: 27/01/12
Google Maps
Contador de visitas
12410
MENJADOR 2014-15
 
January menu

COMUNICACIÓ DIRECTA AMB EL MENJADOR:   964558994

  
ENCARREGADA DE MENJADOR:        Elisabeth Lázaro
 
 HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:  de 13 a 14 h
 
10 anys d'Estepar
 

10 ANYS DEL CEIP ESTEPAR

A l'entrar al CEIP Estepar, hi ha una placa on diu que aquest col·legi fou inaugurat el 31 de gener de 2005. A l'iniciar l' any 2015, farà deu anys d'aquell moment; per alguns mestres que encara hi som al centre, forma part del nostre record. Com quasi tots els inicis, les coses no foren fàcils al principi. Faltava quasi de tot: alumnat, mestres, material tant de docència com d'utillatge per a preparar activitats...fins i tot, ens faltava l'edifici, ens faltava l'escola. Enmig d'aquesta escassetat, teníem alguna cosa en abundància: il·lusió i ganes de crear una escola; un repte difícil, dur, però apassionant i que en la vida d'un docent poques vegades se presenta. Deu anys després la satisfacció és gran i el col·legi Estepar ha passat a ser un més de la xarxa de centres públics de la nostra ciutat.

 

Hem anat, i continuem anant, pas rere pas; construint una escola que ja conta amb promocions d'alumnes a la Universitat, altres estan en els instituts, alguns formant-se en cicles formatius i... d'altres en el món del treball. Promocions noves d'alumnes s'han matriculat en aquest centre educatiu; avui en dia som 442 alumnes d'infantil i primària que els seus pares i mares ens han atorgat la seu confiança. L'escola compta amb un professorat definitiu, que viu la seua professió, allò que anomenem ser vocacional. Estem orgullosos de ser mestres i el nostre treball diari és una satisfacció. Comptem amb bastants recursos, tant materials com tecnològics i les instal·lacions s'han millorat adequat a les necessitats de l'alumnat. Els serveis complementaris, escola de matí, menjador, activitats extraescolars que realitza l'AMPA, l'obertura de l'escola al barri amb mercadets, xerrades, jornades de portes obertes... acaben de configurar la realitat del CEIP Estepar situat a l'avinguda Músico Pascual Asencio de Castelló.

L'escola sobre la que estic escrivint va nàixer una mica abans d'aquell 31 de gener de 2005. En concret fou un mes de febrer de l'any 2003.  La persona que, amb valentia i coratge va començar a treballar perquè l'escola sigui avui una realitat fou l'antic director, Vicente Espejo Segorbe. Ell inicià aquest projecte, amb dedicació, esforç, constància, i amb ajuda de moltes persones, salvant dificultats i obstacles amb rigor i seguretat. Però com que la tasca ben feta sempre acaba per sortir-ne, actualment pot estar orgullós de l'escola que va vore nàixer, créixer, i nosaltres intentarem que arribe a una maduresa fent que siga un col·legi de referència a la nostra ciutat. Com? Amb optimisme, amabilitat, amb el bon fer, sent agraïts al que ens han deixat i amb empatia amb les famílies i xiquets, ja que, sense ells no hi ha escola. Us esperem. I a tu CEIP Estepar:

MOLTES FELICITATS EN EL TEU DESÉ ANIVERSARI I... QUE COMPLISQUES MOLTS MÉS

 

 
Xarrades de prevenció familiar
 

 El CEIP Estepar i l'Ajuntament de Castelló estan desenvolupant  un programa de prevenció familiar .

 
Es va a realitzar una sessió informativa el dia 21 de gener a les 15:30h.hores, a la qual assistiren una representació considerable de pares i mares dels escolars del nostre centre.
 
En aquesta reunió es creà un grup que acudeix durant sis sessions (dijous i divendres, 22,23,29,30 de gener i 5 i 6 de febrer) a l'escola per aprofundir en diversos temes de gran importància, tals com la comunicació, les habilitats socials, normes, pautes i límits en la conducta, l'afecte, l'organització, etc. en el nucli familiar. 
El curs està impartit per personal de l'ajuntament.
 
 
 
 
III Edició de l'Escola de Pares i Mares
 

 El pròxim dia 29 de novembre de 2014 a les 11.00 hores en el saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, la Sra. Mar Sánchez Marchori, impartirà la primera sessió de la III Edició de l'Escola de Pares i Mares.

PRIMERA SESSIÓ : “Com comunicar el divorci als fills/es i gestionar les emocions”
PONENT: 
Mar Sánchez Marchori
DATA: 29 de novembre de 2014
HORARI: d'11 a 13:30 (o 14)
INSCRIPCIÓ: Fins al 26 de maig

Mar Sánchez Marchori, diplomada en Estudis Avançats en Pedagogia Terapèutica, postgrau en Educació Sociopolítica, Orientadora familiar, Tècnica en màrqueting; professora externa en diverses universitats. Dona de reconegut prestigi en el món de la psicopedagogia, ensenyarà al pare i a la mare tècniques per a comunicar el divorci als fills i a les filles, habilitats per a gestionar les emocions i els conflictes en el seu transcurs.

Per aquells pares i mares que vullguen assistir poden omplir el model d’inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones:

 http://www.cece.gva.es/relin/val/escuela_padres.htm

 
Agregador de blogs
Joc: On estem???

 

 

 

 

Hola xiquets i xiquetes!Hola xiquets i xiquetes!

Com vos vaig comentar encetem el joc ON ESTEM??? L'objectiu del joc és descobrir llocs meravellosos plens d'encants, misteris i sentiments. Així podreu descobrir algunes característiques dels indrets més meravellosos del nostre planeta.
El funcionament és el següent:

Escollir ordenadament l'article on trobareu el passeig en 3D. Primer l'article On estem??? I, després On estem???II......
Una vegada triat l'article cal esbrinar exactament el lloc que visitem. No s'ha de mencionar únicament amb el país, també la ciutat i si és possible l'adreça exacta. Com més dades puguis aportar del lloc o de com l'has endevinat millor.
Una vegada estiguis segur o segura de la localització dels deu llocs. Haureu d'enviar un em@il a la següent adreça:
espejo_mig@mestreacasa.es
Les característiques del em@il seran les següents:

A: espejo_mig@mestreacasa.es

Assumpte: On estem??? (Nom de l'alumne)

El guanyador o guanyadora obtindrà un premi en concordança amb l'esforç. S'anunciarà al finalitzar el trimestre el guanyador o guanyadora.


Molta sort viatgers i viatgeres!!!

 

Podreu trobar el joc a les pestanyes superiors del blog.

Vídeo resum 1r trimestre

Nadal
Etiquetas: árbol curricular cv / educación infantil / segundo ciclo / 3 años

Durant estos dies, els xiquets i xiquetes de la classe de les girafes han fet coses relacionades amb el Nadal: manualitats (com un arbre de plastilina o una bola per a l'arbre de Nadal), decorar el passadís amb uns CDs preciosos fets a casa, aprendre nadales...

Ací teniu alguns vídeos que hem vist a classe:

  • CANÇÔ "Rodolfo el reno" (amb lletra)

 

 

  • VÍDEO "La Navidad de Caillou"

 

  • VÍDEOS de Peppa Pig "La cabaña de Papá Noel" i "La visita de Papá Noel"

 

 

 

 

  • SONG "I'm a little snowman" (Super Simple Songs)

 

 

BON NADAL!!
Nadala de les classes de 3er curs

Nadala de les classes de 3er curs

Ací teniu el fantàstic resultat:

 

Muntatge fotogràfic

 

La present imatge, ajudarà a desenvolupar la reflexió a classe de 6é B. Al llarg del cap de setmana, reflexionaran envers la imatge facilitada, el resultat de la seua obra es penjarà a la web.

Mostrando 5 resultados.
Información del centro


  • Nombre del centro : CEIP ESTEPAR
  • Código : 12005866
CEIP ESTEPAR
Dirección :
Dirección : CL PASCUAL ASENSIO HERNÁNDEZ. 30 null null null
Ciudad : CASTELLÓ DE LA PLANA
Código Postal : 12006
Teléfonos :
Teléfono : 964558990
Teléfono : 964558992
FAX : 964558991
Teléfono : 964558994
Correos :
12005866@edu.gva.es
Página WEB :
http://mestreacasa.gva.es/web/1200586600
http://www.ceipestepar.es/


Más información en : Guía de Centros Docentes