PRENSA
premis
NOVETATS

100% D'APROVATS A LES PAU 2017

L’ institut esta d’enhorabona ja que els resultats del seus alumnes a les proves de PAU 2017 han estat un èxit, el 100% han aprovat !!!. Ara sols ens queda desitjar-los el millor en la nova etapa que comencen.

PROVES D'ACCÉS CICLES FORMATIUS

Les proves d'accés als cicles formatius seran el 19 de juny per al cicle mitjà en les aules polivalents 2 i 3, i el dia 20 de juny per als cilces formatius de grau superior en les mateixes aules polivalents 2 i 3. Les proves començaràn a les 9:00h.

CALENDARIS MATRíCULA 2017

L'institut pública les dades de matrícula ordinaria de juny i de l'extraordinària de juliol, podràs desar l'arxiu en pdf amb totes les dades.

XARXA LLIBRES 2017/2018

Ordre 26/2016, de 13 de juny de 2016, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es regula el programa de reutilització, reposició i renovació de llibres de text i material curricular, a través de la creació i posada en funcionament de bancs de llibres de text i material curricular en els centres públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana, i es determinen les bases reguladores de les subvencions destinades a centres docents privats concertats i centres docents de titularitat de corporacions locals.

PRÀCTIQUES A L'ESTRANGER FCT Europa

La nostra alumna Lorena Navarro del cicle formatiu d’administració i gestió ja es troba a França realitzant la formació en centres de treball en el programa FCT Europa. Molt prompte dintre del mateix programa estaran Mayte Garrigues y Marta Navarro, alumnes del cicle d’administració i finances, en Irlanda i Manchester respectivament. Des del departament d’administració vos desitgem una bona estància i que gaudiu d’aquesta nova experiència.

COM REDUIR EL CONSUM D'ENERGIA AL INSTITUT

Els alumnes de primer i segon curs d'instal·lacions Elèctriques i Automàtiques i de Sistemes Electrotècnics i _automatitzats presenten les conclusions de l'auditoria energètica feta en el projecte SEM@schools.eu el dilluns 12 de juny a les 10:30 h en la sala Manolo Belda.

Sem@school: Els alumnes d'electricitat participen en un projecte Europeu d'eficiència energètica.

Els alumnes d'electricitat participen en un projecte europeu d'eficiència energètica, fent un estudi del centre per tal de reduir l'impacte ambiental que suposa l'ús de les instal·lacions.

ALUMNES D'ELECTRICITAT COMENCEN LES PRÀCTIQUES EN ITALIA, PORTUGAL I DINAMARCA

Aquesta setmana 4 alumnes que han estat participant en el programa europeu Sem@School d’eficiència energètica, han viatjat a diversos països europeus per tal realitzar estades formatives en empreses del sector elèctric.

FELICITEM AL NOSTRE ALUMNE ESTEBAN I A LA SEUA FAMILIA

Estem d’enhorabona! El passat 31 de maig el DOGV publicava una resolució en la qual torgava el premi extraordinàri de Formació Professional de grau mitjà de la familia d’Electricitat-Electrònica al nostre alumne Esteban Pastor Lara, un bon estudiant però una millor persona.

L'IES ARABISTA RIBERA PARTICIPA EN LA TROBADA D'ESCOLES A GUADASSUAR

Aquest diumenge dia 30 d'abril, se celebra la XXXII Trobada d'Escoles en Valencià de la Ribera a Guadassuar i el nostre centre participa amb el taller "Xapes oer la Igualtat" organitzat per la nostra Comissió per la Igualtat-Grup Escolar pels Drets Humans. Aquesta Trobada és lúdica i reivindicativa i un pas més en el creixement transversal de la nostra llengua.

GIMCANA CULTURAL DINS LA TROBADA EDUCATIVA CARCAIXENT-XIVA

Aquest dimarts 11, alumnat de 1r, 3r i 4t d'ESO de l'IES Arabista Ribera junt amb alumnes de l'IES Marjana de Xiva realitzaran una gimcana cultural per diferents localitzacions emblemàtiques de la nostra ciutat.

CONVOCATÒRIA EXTRA PROJECTE DE MOBILITAT (SPAINENERGY)

El projecte pretén millorar el currículum dels joves participants a través de la formació de noves competències professionals i l'adquisició i millora de coneixements lingüístics, en un entorn laboral i professional diferent del seu, de manera que millorin les seves condicions d'ocupabilitat pel valor afegit que suposa la formació en empreses estrangeres i en general viure i treballar en un altre país, creant un pont entre l'educació i la formació i el món del treball.

7a edició del Raly Matemàtic

Huí s'ha celebrat la 7a edició del Raly Matemàtic al nistre centre, enguany amb una alta participació d'alumnat. Els grups han de superar cinc proves de problemes d'ingeni i lògica. Ha estat una activitat simpàtica, agradable i molt positiva segons comentaris d'alguns alumnes

INSTITUT SOLIDARI A BASNEERE

Saps que a Basneeré s'està fent un de manera solidària? . El dimarts 11 d'abril t'ho contem a la sala Manolo Belda.

CALENDARI EXÀMENS BRITISH COUNCIL

Ja podeu consultar el calendari de les dates d'exàmens i de la matrícula. En Aquest calendari també poden comprovar sí s'haguessin esgotat les places als Exàmens per Ordinador (Computer Based). Exàmens Fins a juliol de 2017.

Projecte Europeu Erasmus + Spainenergy

Els alumnes dels Cicles Formatis d'Electricitat del centre participen en el projecte Erasmus + Spainenergy coordinat per la Camera di Commercio e Industria Italiana per la Spagna. Un total de 10 alumnes realitzaran entre el curs 2016/2017 i 2017/2018 estades formatives de 3 mesos en Itàlia, Portugal, Alemanya, Bulgària i Dinamarca.
 

   

 
 

 

 
activitats
 

 

 

 DIVENDRES 13 DE JUNY DE 2014

A LES 13:00H

SALA "MANOLO BELDA"