PRENSA
premis
NOVETATS

1r BATXILLERAT AL TEATRE DEL CABANYAL

L'alumnat de 1r de Batxillerat de l'Arabista Ribera ha assistit a la representació de "Vives" al Teatre El Musical del Cabanyal. Una producció que relaciona la figura de l'humanista valencià amb les concentracions dels estudiants el passat 2012.

Projecte Europeu Erasmus + Spainenergy

Els alumnes dels Cicles Formatis d'Electricitat del centre participen en el projecte Erasmus + Spainenergy coordinat per la Camera di Commercio e Industria Italiana per la Spagna. Un total de 10 alumnes realitzaran entre el curs 2016/2017 i 2017/2018 estades formatives de 3 mesos en Itàlia, Portugal, Alemanya, Bulgària i Dinamarca.

TORNEIG DE NADAL 2016

Com és tradició en l'institut s'ha realitzat el torneig de Nadal de futbet, en el que han participat diversos equips formats pels alumnes. Aquest any els equips que han arribat a la final han segut: 1r de Batxillerat B i 1r del Superior d'administratiu. El guanyador va ser 1r del Superior d'administratiu. Enhorabona a tots els participants

CALENDARI EXÀMENS BRITISH COUNCIL

Ja podeu consultar el calendari poden amb les Dates d'Exàmens i de cap de matrícula dels Exàmens Fins a juliol de 2017. En Aquest calendari també poden comprovar v Sí s'haguessin esgotat les places a Los Exàmens per Ordinador (Computer Based).

IES ARABISTA RIBERA CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

El nostre centre sempre;ha posicionat contra les violències asclistes i , a més de la perspectiva de gènere cada vegada més present en la vida educativa durant tot el curs, el 25 de novembre, Dia Internacional per ;Eliminació de les Violències Masclistes, suposa una intensificació de les accions i amb una major incidència en tota la comunitat del nostre institut. Així, tot seguit fem una relació de moltes de les coses que ;han treballat:.Participació de membres de la Comissió per la Igualtat en la Taula sobre Micromasclismes, organitzada per; Ajuntament de Carcaixent, el dia 16 de novembre en la Biblioteca.
 

   

 
activitats
 

 

 

 DIVENDRES 13 DE JUNY DE 2014

A LES 13:00H

SALA "MANOLO BELDA"