PRENSA
premis
NOVETATS

PREINSCRIPCIONS PROVES D'ACCÉS FP

Hui s'obri el termini per a la preinscipció a les proves d'accés dels cicles formatius de Formació Professional.

L'IES ARABISTA RIBERA PARTICIPA EN LA TROBADA D'ESCOLES A GUADASSUAR

Aquest diumenge dia 30 d'abril, se celebra la XXXII Trobada d'Escoles en Valencià de la Ribera a Guadassuar i el nostre centre participa amb el taller "Xapes oer la Igualtat" organitzat per la nostra Comissió per la Igualtat-Grup Escolar pels Drets Humans. Aquesta Trobada és lúdica i reivindicativa i un pas més en el creixement transversal de la nostra llengua.

CONVOCATÒRIA EXTRA PROJECTE DE MOBILITAT (SPAINENERGY)

El projecte pretén millorar el currículum dels joves participants a través de la formació de noves competències professionals i l'adquisició i millora de coneixements lingüístics, en un entorn laboral i professional diferent del seu, de manera que millorin les seves condicions d'ocupabilitat pel valor afegit que suposa la formació en empreses estrangeres i en general viure i treballar en un altre país, creant un pont entre l'educació i la formació i el món del treball.

7a edició del Raly Matemàtic

Huí s'ha celebrat la 7a edició del Raly Matemàtic al nistre centre, enguany amb una alta participació d'alumnat. Els grups han de superar cinc proves de problemes d'ingeni i lògica. Ha estat una activitat simpàtica, agradable i molt positiva segons comentaris d'alguns alumnes

GIMCANA CULTURAL DINS LA TROBADA EDUCATIVA CARCAIXENT-XIVA

Aquest dimarts 11, alumnat de 1r, 3r i 4t d'ESO de l'IES Arabista Ribera junt amb alumnes de l'IES Marjana de Xiva realitzaran una gimcana cultural per diferents localitzacions emblemàtiques de la nostra ciutat.

INSTITUT SOLIDARI A BASNEERE

Saps que a Basneeré s'està fent un de manera solidària? . El dimarts 11 d'abril t'ho contem a la sala Manolo Belda.

DIMARTS 11 DIA DE PORTES OBERTES

El proper dimarts dia 11 d'abril vos esperem a l'institut de 17:30 a 20:30h, per mostrar-vos les nostres instal·lacions. .

ALUMNES D'ELECTRICITAT COMENCEN LES PRÀCTIQUES EN ITALIA, PORTUGAL I DINAMARCA

Aquesta setmana 4 alumnes que han estat participant en el programa europeu Sem@School d’eficiència energètica, han viatjat a diversos països europeus per tal realitzar estades formatives en empreses del sector elèctric.

CALENDARI EXÀMENS BRITISH COUNCIL

Ja podeu consultar el calendari de les dates d'exàmens i de la matrícula. En Aquest calendari també poden comprovar sí s'haguessin esgotat les places als Exàmens per Ordinador (Computer Based). Exàmens Fins a juliol de 2017.

SARAY RIBES I SERGI MOYANO REBEN PREMIS AL I CONCURS DE MICRORELATS PER LA IGUALTAT

El dia 8 de març, Dia Internacional dels Drets de les Dones, en l’Auditori Municipal de Carcaixent, es van lliurar els premis del I Concurs de Microrelats per la Igualtat convocat per la Regidoria de Serveis Socials i Igualtat de l’Ajuntament de Carcaixent. En la categoria de batxillerat, la guanyadora ha estat Saray Ribes Arenas, de 2n, i Sergi Moyano Hurtado, de 1r, ha rebut una Menció Especial. Saray va rebre de mans de la regidora Teresa Oliver 100 euros i un lot de llibres amb temàtica d’igualtat, i Sergi el lot de llibres.

l’IES Arabista finalista al VIII Humans Fest. Festival Inter. de Cinema i Drets Humans de València

El curtmetratge La història es repeteix de La Comissió per la Igualtat-Grup Escolar pels Drets Humans d’Amnistia Internacional de l’ IES Arabista Ribera ha estat finalista en la modalitat “1 minut, 1 dret” en aquesta nova edició del Humans Fest, el projecte de la Fundació per la Justícia i Pau de València coorganitzat amb altres entitats valencianes. El Humans Fest, a més, forma part de la xarxa internacional de Festivals de Cine de Drets Humans- Human Rights Film Network.

LA PROFESSORA EMPAR BRIA I PELUFO REP EL PREMI D'AJUDA A LA IGUALTAT

L’Associació de Dones Juristes d’Alzira (AJUDA) va lliurar, el passat 3 de març a l’Arxiu Municipal, el premi “Ascensión Chirivella” a la professora de l’IES Arabista Ribera de Carcaixent, EMPAR BRIA I PELUFO.

VISITA TÈCNICA A LES INSTAL·LACIONS DE MANTENIMENT FGV

El 22 de febrer els alumnes de segon del grau mitjà d'electricitat visitaren les instalacions de manteniment de ferrocarrils de la generalitat valenciana. La visita va ser molt instructiva, el cap de manteniment ens va ensenyar les diverses tasques que realitzen en els seus tallers. Aquestes tasques les realitzen els operaris amb coneiximents elèctrics, cal dir alguns dels nostres alumnes faran les pràctiques amb ells.

1r BATXILLERAT AL TEATRE DEL CABANYAL

L'alumnat de 1r de Batxillerat de l'Arabista Ribera ha assistit a la representació de "Vives" al Teatre El Musical del Cabanyal. Una producció que relaciona la figura de l'humanista valencià amb les concentracions dels estudiants el passat 2012.

IES ARABISTA RIBERA CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

El nostre centre sempre;ha posicionat contra les violències asclistes i , a més de la perspectiva de gènere cada vegada més present en la vida educativa durant tot el curs, el 25 de novembre, Dia Internacional per ;Eliminació de les Violències Masclistes, suposa una intensificació de les accions i amb una major incidència en tota la comunitat del nostre institut. Així, tot seguit fem una relació de moltes de les coses que ;han treballat:.Participació de membres de la Comissió per la Igualtat en la Taula sobre Micromasclismes, organitzada per; Ajuntament de Carcaixent, el dia 16 de novembre en la Biblioteca.

Projecte Europeu Erasmus + Spainenergy

Els alumnes dels Cicles Formatis d'Electricitat del centre participen en el projecte Erasmus + Spainenergy coordinat per la Camera di Commercio e Industria Italiana per la Spagna. Un total de 10 alumnes realitzaran entre el curs 2016/2017 i 2017/2018 estades formatives de 3 mesos en Itàlia, Portugal, Alemanya, Bulgària i Dinamarca.

AIDA PERIS GUANYA EL I CONCURS DE MICRORELATS PER LA IGUALTAT

L'alumna de 2n de batxillerat Aida Peris Seguer ha resultat ser la guanyadora, en la Categoria A, al I Concurs de Microrelats per la Igualtat convocat pel Grup de Debat per la Igualtat d'Alzira. Aida, que competia amb joves de 16 anys fins a 25, ha guanyat 70 euros i el seu microrelat serà editat en un futur, si l'associació té possibilitats. Ara, La meua àvia es pot gaudir en el facebook del Grup de Debat junt a la resta de treballs guanyadors, així com dels finalistes.

NOU CANAL DE TELEGRAM DE L'IES ARABISTA RIBERA

L' IES Arabista Ribera ha creat un canal en la plataforma de missatgeria instantània "TELEGRAM" , el canal s'ha creat per tal d'informar a alumnes, pares i professors.

Sem@school: Els alumnes d'electricitat participen en un projecte Europeu d'eficiència energètica.

Els alumnes d'electricitat participen en un projecte europeu d'eficiència energètica, fent un estudi del centre per tal de reduir l'impacte ambiental que suposa l'ús de les instal·lacions.
 

   

 
activitats
 

 

 

 DIVENDRES 13 DE JUNY DE 2014

A LES 13:00H

SALA "MANOLO BELDA"