PRENSA
premis
NOVETATS

La història es repeteix seleccionat als IV Premis Audiovisuals Sambori-Mice 2018

La Fundació Sambori i la Mice (Mostra Internacional de Cinema Educatiu) ens envien un diploma que acredita que ens han seleccionat el nostre curtmetratge La història es repeteix als IV Premis Audiovisuals Sambori-Mice 2018 en la categoria de SECUNDÀRIA-BATXILLERAT- CICLES FORMATIUS.

Visita al Palau de la Generalitat

Els alumnes dels cicles formatius d'administració visiten el Palau de la Generalitat i altres institucions publiques valencianes. Com cada curs i amb l'objectiu d’apropar als alumnes a diferents organismes públics, el 13 de febrer han visitat el Palau de la Generalitat, el Mercat Central, la Llotja i l'Ajuntament de valència.

ALUMNES D'ELECTRICITAT VISITEN UPV CAMPUS ALCOI

Els alumnes d'electricitat visiten les instal•lacions de la UPV campus d'Alcoi. Com es costum els alumnes del segon curs del cicle superior d'electricitat visiten les instal•lacions del campus d'Alcoi, ja que és bon accés als estudis universitaris

VISITA PARC SOLAR L'OLLERIA

Els alumnes d'FP d'electricitat, posen en pràctica els coneixements adquirits en la planta solar fotovoltaica de l'Olleria. Amb aquesta visita és redueix més la distància entre les aules i el món laboral.

ARE YOU AN ARROW?

ARROW significa fletxa en anglés i és també una mena d’acrònim per a definir un projecte pedagògic en el que estem involucrats al centre. L’IES Arabista Ribera ha estat sempre un institut dinàmic, innovador, que ha sentit la necessitat de completar la formació integral del nostre alumnat amb eixides i visites culturals, relacionades amb la seua educació.

ARABISTA SOLIDARI

El dimecres 24 de gener al nostre centre férem un ESMORZAR SOLIDARI a favor de l’ONG “MANOS UNIDAS” per contribuir amb el seu projecte d’enguany que és Dotació d’aigua per a la població rural de Kiumba a Tanzania.

XVI Botiga Solidària 2017

La Comissió per la Igualtat va muntar al nostre institut la XVI Botiga Solidària els dies 19 i 20 de desembre Els productes alimentaris i d’artesania que s’oferien eren de Comerç Just facilitats per INTERMÓN-OXFAM. El Comerç Just és una alternativa al comerç tradicional que ofereix a les persones productores de països subdesenvolupats vies per a comercialitzar els seus productes que, a més de tenir en compte els criteris econòmics, paren atenció en els valors socials i en els aspectes ecològics. En aquest punt de venda de Comerç Just es van fer xarrades per a ESO relatives al seu significat i als seus objectius; a més, enguany ens ha visitat una delegada d’Intermón per a felicitar el nostre centre perquè hem estat setze anys col·laborant ininterrompudament.

VIII Campanya Solidària i No Sexista de Joguets i de Contes

La Comissió per la Igualtat-Grup Escolar pels Drets Humans torna a moure un projecte engrescador: la VIII Campanya Solidària i No Sexista de Joguets i de Contes. Un any més, tot el centre remou armaris a les seues cases per a aportar algun joguet o algun conte en bon estat de conservació. La gent els deixa a la nostra consergeria i, en acabant, són classificats per raons d’edat i no per sexe; són embolicats i el dia 22 de desembre són transportats i repartits per a xiquets i xiquetes d’infantil i primària que no solen rebre regals en eixes dates, per motius econòmics.

Almudena Francés ens acompanya amb “Contes per la Igualtat”

El dia 19 de desembre la narradora Almudena Francés va dramatitzar per a tot l’alumnat de 1 r ESO, en dues sessions, una sèrie de contes amb un factor en comú: la mirada amb perspectiva de gènere. Amb Almudena és molt més fàcil autoobservar-nos com a societat i extraure idees de com canviar amb més autoestima i respecte. El temps vola amb una experta comunicadora que desperta passió per la lectura i per la igualtat.

Campions de Futbet torneig de Nadal

Des del centre IES Arabista Ribera volem felicitar als campions del torneig de Nadal de futbet. La classe de Primer d'FP Bàsica d'Electricitat van aconseguir guanyar el campionat superant totes les fases de grup, així com les fases eliminatòries. MOLTES FELICITATS CAMPIONS.

Esperiències després de la FP

Taula d'actics alumnes per contar-nos de primera mà les seues experiències en acabar els estudis de formació professional

Comencem una setmana decisiva per a les muntanyes de Carcaixent!

Del *13 al 17 de desembre* podràs votar quin és el *model de propietat i gestió* que vols per a les nostres muntanyes.

EXPERIÈNCIES DEPRÉS DE L'FP

Saps que fer després de la FP? Si vols conèixer les eixides professionals que hi ha després, vine el dimarts dia 19 a les 10:20h en la sala Manolo Belda, on hi haurà persones que ens contaran de primera mà la seua experiència després de cursar un cicle de formació professional.

Quatre alumnes de batxillerat guanyen en els 22 Premis Ciutat de Carcaixent

24 de’octubre, Dia Internacional de la Biblioteca. A la biblioteca de Carcaixent és una vesprada molt especial: la inauguració d’una exposició d’escultures fusionades amb literatura perquè les peces exposades han estat disposades entre els llibres i, a més, tenen incorporats fragments literaris.

En marxa la VIII Campanya Solidària i No Sexista de Joguets i de Contes

La Comissió per la Igualtat-Grup Escolar pels Drets Humans torna a moure un projecte engrescador: la VIII Campanya Solidària i No Sexista de Joguets i de Contes. Un any més, tot el centre remou armaris a les seues cases per a aportar algun joguet o algun conte en bon estat de conservació. La gent els deixa a la nostra consergeria i, en acabant, són classificats per raons d’edat i no per sexe; són embolicats i el dia 22 de desembre són transportats i repartits per a xiquets i xiquetes d’infantil i primària que no solen rebre regals en eixes dates, per motius econòmics.

L’institut col·labora amb l’Associació Municipal d’Agermanament de Carcaixent (AMAC)

L’alumnat de 1r de batxillerat del nostre institut va assistir a l’Auditori Municipal, el dia 2 de novembre, a la conferència de Lola Bañón la periodista especialista en Orient Mitjà “Immigració i integració: dos reptes per a l’Europa del segle XXI” organitzada per AMAC. Aquesta xarrada forma part d’un projecte europeu sobre migració i refugi. En aquest acte també hi havia representants de vuit països de la xarxa de ciutats agermanades de la qual Carcaixent forma part.

Convocatoria Flux de Movilitat 2 (Practiques a Europa)

El projecte pretén millorar el currículum dels joves participants a través de la formació de noves competències professionals i l'adquisició i millora de coneixements lingüístics, en un entorn laboral i professional diferent del seu, de manera que millorin les seves condicions d'ocupació pel valor afegit que suposa la formació en empreses estrangeres i en general viure i treballar en un altre país, creant un pont entre l'educació i la formació i el món del treball.

Eleccions a Consells Escolars de Centres

RESOLUCIÓ de 13 de setembre de 2017, de la Direcció General de Política Educativa, de convocatòria d’eleccions a consells escolars de centres docents no universitaris de la Comunitat Valenciana, sostinguts amb fons públics, any 2017.

L’escriptora Didín Puig i Grau rep la Distinció al Mèrit Cultural concedida per la Generalitat Valen

La Comissió per la Igualtat de l’IES Arabista Ribera de Carcaixent llança la iniciativa de sol·licitar aquest premi per a Didín Puig
 

   

 
 

 

 
 

La història es repeteix

 
activitats
 

 

 

 DIVENDRES 13 DE JUNY DE 2014

A LES 13:00H

SALA "MANOLO BELDA"