_Castellano _Valencià

Està en:

Mestre a casa / Inici
Projectes
 

 
 

 
 

 
 

 
INCORPORACIÓ DE NOUS USUARIS
 

Des del curs lectiu 2016/17, Mestre@casa presenta una variació en el procés de sincronització. Els centres que desitgen treballar amb els espais virtuals d'aprenentatge (grups de classe), han de sol·licitar la sincronització completa. Aquells centres que únicament desitgen l'actualització del professorat o de l'alumnat del centre, hauran de sol·licitar la sincronització reduïda.

Us recordem que per realitzar la sincronització completa de centres, els horaris han d'estar publicats a ÍTACA.

(Més informació)

 
Recurs del dia

EL NADAL

Projecte de treball en Smart Notebook per a PDI adreçat al 2n Cicle d'Infantil. Al voltant de les festes de Nadal s'organitzen una sèrie d'activitats molt atractives que abasten els tres àmbits d'experiència i inicien a l'alumnat en l'ús de les noves tecnologies.
Entra a la comunitat
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 

EXPERIÈNCIES TIC

Aplicacions Clic i Flash en Primària. Curs 2008/09. Part 1

Reforzar la comprensión de los contenidos trabajados en el aula en las áreas de Matemáticas y Conocimiento del medio de Segundo Ciclo de Primaria, mediante una serie de actividades Clic y Flash que el alumnado deberá resolver en el aula de informática haciendo uso de las herramientas que proporciona el escritorio de Lliurex, a la vez que se familiarizan con el entorno del sistema operativo Linux.
Destacats
 

 
 
 
 

 
 

 
 

 
T'interessa
 

 
 

 

Enllaços