Contador de visitas
PARLAMENT EUROPEU
 

Som o volem ser una Escola Ambassadora del Parlament Europeu, veure més enllà dels límits del nostre centre i participar en el que pugam i en les activitats que ens oferixca el Parlament Europeu.

Per a tindre més informació clica la imatge.

 
DIA A DIA
 

ACTIVITATS DELS DEPARTAMENTS

Al mes de gener s'han fet diferents activitats al centre, promoguts pels diferents departaments.

L'alumnat de  PR4 ha fet un mural per a celebrar el dia de la PAU.

Al vestibul de l'institut hi ha una exposició de cartells per a concienciar a tothom de la problemàtica dels REFUGIATS.

  

El departament de plàstica ha exposat els treballs de màscares de 4t de la ESO

 
PREMIS EXTRAORDINARIS RENDIMENT EDUCATIU
 

Estem d'enhorabona a Quart de Poblet; tres alumnes de Quart i en concret dos de l'IES Riu Turia han rebut el Premi Extraordinari al rendiment educatiu que concedix la Generalitat Valenciana als millors alumnes de 4t ESO 2016-2017 concretament:

- ÉRIKA ANASTASIA GARCÍA MONTEAGUDO
- RAQUEL HEREDIA MOLINA

Donem les nostres felicitacions tant a les alumnes com també a les seues families per la cultura de l'esforç i la constància en l'estudi i treball.
 
¡Moltes felicitats, Raquel i Érika!
 
IES RIU TÚRIA
 
NOVETATS

Proves A2

Se han convocado las pruebas A2
DIA DE LA DONA
 

      El passat 7 de març, amb motiu del Dia de la Dona (8 de març), del Dia Internacional de la Dona i les Xiquetes a la Ciència (11 de febrer) i el Dia Mundial de les Malalties Rares (29 de febrer), la Dra. Carmen Espinós, de la Unitat de Genètica i Genòmica de Malalties Neuromusculars i Neurodegeneratives del Centre d'Investigació Príncep Felip de València, va impartir una xerrada anomenada "Investigadoras en enfermedades Raras", organitzada pel Departament de Ciències Naturals del nostre Institut.

      La Dra. Espinós és licenciada en Ciències Biològiques i es va doctorar amb un treball sobre les bases genètiques de la malaltia d'Usher, un trastorn estrany que afecta a la visió. Posteriorment va començar a treballar a l'hospital La Fe investigant les anomalies genètiques de les malalties relacionades amb la coagulació de la sang. Actualment desenrotlla la seua activitat professional en el Centre d'Investigació Príncep Felip de València caracteritzant les bases moleculars de determinades malalties neurogeneratives i deficiències metabòliques estranyes. A més, la Dra. Espinós és presidenta de l'associació «Quart es Ciencia», entitat encarregada de la divulgació científica a la localitat de Quart de Poblet.

      A la xerrada va assistir l'alumnat de 4t d'ESO que cursa assignatures del Departament de Ciències, i en ella es van analitzar dades de la quantitat de dones que estudien carreres de ciències, fent-se evident que el nombre de dones és molt inferior al d'homes.  També ens van presentar dones conegudes en el camp de la ciència que, a pesar dels descobriments realitzats, no s'ha reconegut adequadament el seu treball, fent també evident les desigualtats existents en els premis donats als homes i dones en el camp de la ciència.

Finalment, la Dra. Espinós ens va introduir en el coneixement de les malalties rares, i ens va explicar les malalties que estudia el seu equip d'investigació i els avanços aconseguits.

 

 
EDUCAIÓN FÍSICA
 

PERCUSION CORPORAL

La percusión corporal es una disciplina que crea sonidos y ritmos usando únicamente partes del cuerpo.

Los objetivos que se persiguen son, entre otros:

- La estimulación del cerebro fomentando la memoria, la atención y la concentración.

- trabajar las emociones y sensaciones.

- El trabajo en grupo.

Aqui os dejamos una muestra de lo que ha dado de sí un primer acercamiento a esta forma de expresión por parte de un grupo de alumnas de 3º de ESO.

PINCHA AQUI Y VERÁS VIDEO PERCUSION CORPORAL

 
AVISOS
 

CIRCULAR SOBRE PRODUCTES PIROTÈCNICS A L'INSTITUT

 

Estimades famílies i alumnat,
Us recordem que està prohibida la introducció i l'ús de tot tipus de productes pirotècnics en les instal·lacions de l'IES. Aquests productes constitueixen un alt risc per a la salut de tots i totes.
La introducció i l'ús d'aquests productes al centre constituirà una conducta greument perjudicial per a la convivència que motivarà l'apertura d'expedient disciplinari.

Quedem a la seua disposició per a qualsevol tipus de consulta.

La direcció

 
PR4 - FPB
 

Visita al Museo de Ciencias y Apicultura

El 6 de febrero. Fuimos FPB 1 y PR 4 al taller de Apicultura Urbana.
En las fotos se aprecian las colmenas desmontadas y la maquinaria de extracción de la miel, y una colmena transparente que visitamos.
Acompañados por Ana Ambrona y Carmen Guillén.
     
 
FPB A MERCAFLOR
 

EIXIDA de FPB

L'alumnat de FPB han visitat MERCAFLOR, els alumnes amb els seus professors aprofitaren la visita per a tindre una visió amplia de les plantes que es venen a la fira.

 

 
BIOLOGIA
 

"Alumnat de segon de Batxillerat fa pràctiques a la Facultad de Biologia"

Un any més, els estudiants de segon de Batxillerat que cursen l'assignatura de Biologia han realitzat a la Universitat de València l'activitat "La Biologia a les teues mans". En aquesta ocasió, van conèixer a les "plantes en moviment", observant microscòpicament el pol·len que respirem, a més d'aprendre a "cuinar bioquímica", mitjançant l'extracció de l'ADN de tim de vedella.

L'alumnat va mostrar una gran destresa al laboratori, i va realitzar un gran aprofitament de les pràctiques realitzades.

Volem agrair a la Facultat de Biologia aquesta oportunitat de realitzar pràctiques tan motivadores per a l'alumnat en les seues instal·lacions, i volem felicitar al professorat organitzador de l'activitat per la seua tasca i les seues explicacions i orientacions.

 
DEPT. FÍSICA i QUÍMICA
 

"Gaudint la Química"

Els alumnes de 2on de batxillerat han participat a la activitat organitzada per la Universitat de Valencia "Gaudint la Química", feta pel departament de física i química del centre.

 

 
EL NOSTRE CENTRE
sumatalpacte
 

ENS SUMEM AL PACTE

El nostre centre s'ha sumat al pacte valencià contra la violència de gènere i masclista, fent arribar als alumnes tota la informació i fent activitats per crear una societat sense violència de gènere i masclista.

Si vols sumar-te al pacte o vols saber alguna cosa més, clica la imatge.

 
WEB FAMÍLIA
ENLLAÇOS
 

 
CORREU ELECTRÒNIC
 

 

 
FONS SOCIAL EUROPEU